NAJČEŠĆA PITANJA

Pitanja i odgovori

Ukoliko niste pronašli odgovor na Vaše pitanje, možete nam se obratiti putem mail-a na: info@beriapp.com

1. Ko su Beriji?

Bez naših Berija ovaj model ne bi bio moguć. Oni su naša snaga i slika kompanije. Bez njih naši korisnici ne bi imali na koga da se oslone, zato su oni naši heroji.

2. Šta je BERI aplikacija?

BERI aplikacija predstavlja inovativan način poručivanja proizvoda u tvom gradu. Uz mnoštvo opcija i pogodnosti koje ti nudi, omogućava ti da poručiš ili pošaljes sve što poželiš i da proizvod stigne u tvoje ruke u rekordnom roku.

3. Kako mogu da poručim?

Ništa lakše. Sve što treba da uradiš jeste da izabereš neku od ponuđenih kategorija i izabereš proizvod koji želiš da poručiš. Nakon unosa mesta dostave sve je spremno. Na tebi je samo da uživaš i tvoja poruđžbina ce uskoro stići.

4. Kako mogu da pošaljem nešto?

Samo napiši šta je to što treba da se pošalje ili pokupi i unosom početne i krajnje adrese sve je spremno za početak. Uzivaj i prati svog Berija kako obavlja posao umesto tebe.

5. Koliko me košta ovakva usluga?

Mi ti naplaćujemo mali iznos dostave koji se menja u zavisnosti od distance koju Beriji pređu i dogovora sa svakom prodavnicom posebno. Sve cene možeš videti u aplikaciji prikazane posebno za svaku prodavnicu.

6. Da li je BERI dostupan u mom kraju?

BERI je trenutno dostupan na opštini Novi Beograd, a uskoro i u ostalim delovima Beograda kao i u Novom Sadu.

7. Koje je vaše radno vreme?

BERI je tu da se pobrine za svaki vaš zahtev svakim radnim danom od 9-24h, subotom od 10-01h i nedeljom od 10-24h.

8. Šta mogu da poručim?

Uz veliki izbor kategorija i njihovih proizvoda većina želja će biti ispunjena. Možete poručiti nešto iz restorana, marketa, poslastičarnice, ali takodje možete i poslati poslovnu dokumentaciju, a ona će sigurno stići do željene adrese.

9. Do kog iznosa mogu da poručim nešto iz prodavnice?

Ukoliko plaćate kešom, Vaša naruđžbina može dostići iznos od 3000 dinara, dok prilikom plaćanja karticom nema limita.

10. Koju količinu mogu da poručim ili pošaljem?

Ne zaboravi da naši Beriji voze bajs ili motor i da su njihove torbe veličine 30x30x40, dok je težina koju mogu da izdrže do 8kg.

11. Kada će moja poruđžbina stići?

Od trenutka kada Beri prihvati tvoj zahtev, možeš ga pratiti u realnom vremenu, videti kada stiže do tvoje lokacije i očekivati ga za manje od 45 min.

12. Šta ako je stigao pogrešan proizvod u mojoj poruđžbini?

Ako ste primili nepotpunu ili pogrešnu poruđžbinu , možete odmah pozvati naš call centar, a mi ćemo naći rešenje za vaš problem.

13. Kako mogu da prekinem poruđžbinu?

Poruđžbinu uvek možeš da prekineš sve dok imaš opciju „prekini“. Opcija „prekini“ nestaje onog trenutka kada Beri kupi ili pokupi tvoju poruđžbinu.

14. Da li mogu da izmenim poruđžbinu nakon prihvatanja?

Da, naravno. Povezan si sa svojim Berijem i sa njime možeš da komuniciraš putem poruka i zatražiš promenu ukoliko je ona moguća.

15. Da li je sigurno da unesem svoje podatke sa kartice?

Naš sistem plaćanja i zaštite preko aplikacije je totalno siguran.

16. Kako mogu da iskoristim promotivni kod?

Poruđžbinu uvek možeš da prekineš sve dok imaš opciju „prekini“. Opcija „prekini“ nestaje onog trenutka kada Beri kupi ili pokupi tvoju poruđžbinu.

17. Da li je bakšiš obavezan?

Kako god ti želiš. Ako mislis da tvoj Beri zaslužuje , što da ne. Beriji će prihvatiti bakšiš, ali nikada neće pitati za njega.